Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

RUIAN TAIFA AUTO RADIATOR CO.,LTD.

Van goede kwaliteit Volkswagen-EGR Koeler voor verkoop
Van goede kwaliteit Volkswagen-EGR Koeler voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

RUIAN TAIFA AUTO RADIATOR CO.,LTD.

1 2 3 4 5 6 7
RUIAN TAIFA AUTO RADIATOR CO.,LTD. RUIAN TAIFA AUTO RADIATOR CO.,LTD. RUIAN TAIFA AUTO RADIATOR CO.,LTD. RUIAN TAIFA AUTO RADIATOR CO.,LTD. RUIAN TAIFA AUTO RADIATOR CO.,LTD. RUIAN TAIFA AUTO RADIATOR CO.,LTD. RUIAN TAIFA AUTO RADIATOR CO.,LTD.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Taifa
Aantal werknemers : 150~200
Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000
Opgericht Jaar : 2005
Export pct : 70% - 80%

Werd Auto de Radiatorco. van Rui'antaifa, Ltd opgericht in 2005, werd het gevestigd in Ruian-stad van Zhejiang-provincie, het kapitaal van automobile&motorcycledelen. Het is een inzamelingsontwikkeling, productie, verkoop van oliekoeler, EGR koeler als één van de autodelenfabrikanten.

 

Ons bedrijf introduceerde in het buitenland geavanceerd materiaal en uitstekende productietechnologie, productdiversificatie, de belangrijke koeler binnenlands van de productolie en EGR verkocht koeler. De producten worden hoofdzakelijk uitgevoerd naar meer dan 70 die landen in Europa en Amerika, Afrika, Azië en het Midden-Oosten, hoogte - kwaliteit, door klanten wordt geprijst.

Het bedrijf heeft een sterke technische kracht. Naast van geavanceerd productie en testmateriaal, bezit het bedrijf stapels van gekwalificeerde technici, waaronder meer dan 8 technische ingenieurs en 30 hogere technici, die rijke ervaring in de autodelenindustrie vele jaren hebben. Het bedrijf heeft ook opstelling het het eigen centrum van de vormverwerking, het stempelen workshop, afdeling gezette workshop, de assemblageworkshop, het centrum van de productietest en de verkoop van one-stop diensten om ervoor te zorgen is dat wij betere kwaliteitsproducten en meer perfecte dienst kunnen verlenen.

 

Sinds onderneming, dringt de Onderneming eerst op „Kwaliteit aan, Klant Opperst“ als ontwikkelingsbeleid. Op basis van ISO/TS 16949, streven wij hard ernaar om innovaties op technologie en ontwerp te maken om het Bedrijf als één van de grootste internationale ondernemingen unceasingly te bouwen.

Contactgegevens
RUIAN TAIFA AUTO RADIATOR CO.,LTD.

Tel.: 86-577-66867811

Fax: 86-577-65282633

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)